MENIU

DECESFERA MEDIA şi Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie continuă demersul început prin Proiectul “Patrula Eco” şi lansează invitaţia de a se alătura acestui program de responsabilitate socială tuturor celor care iubesc mediul înconjurător şi doresc să-l protejeze!

Va trimitem cateva informatii privind PROIECTUL NATIONAL PATRULA ECO – editia a VIII-a (2015-2016):

1. Inscrierile pentru Proiectul Naţional de Responsabilitate Socială “PATRULA ECO” se fac pana la data de 25 NOIEMBRIE 2015, pe bazaformularului de înscriere din ataşament. Acesta, cât şi Regulamentul de participare - pot fi descărcate de pe site-ul patrulaeco.ro sau www.ccdg.ro

2. Inregistrarile se fac pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., trimitand formularul de inscriere completat.

3. Editia a VII-a (2014/2015) a avut un numar de 34 de premianti (premii si mentiuni), carora li se adauga 106 elevi premiati pentru Agenda trimisa la concurs. O parte dintre premii au fost distribuite deja, iar in urmatoarele zile vom expedia si celelalte premii castigatorilor.

4. Instrumentul de lucru este AGENDA PATRULA ECO.

Puteți comanda AGENDA JUNIOR – pentru 5-8 ani și AGENDA STANDARD – peste 8 ani. Costul agendei este de 9 Ron. NOUTATE: o patrula poate avea minimum 25 de participanţi