MENIU

 

ANPCDEFP organizează, ca în fiecare an, un webinar în sprijinul organizațiilor care doresc să depună candidaturi în domeniul mobilităților de formare profesionale (VET) în cadrul Programului Erasmus Plus, cu termenul de depunere 02.02.2017.

Webinarul va avea loc pe data de 26.01.2017, începand cu orele 14.00 și va trata prezenta informații noi și va clarifica aspecte importante pentru acest termen limita. 

Accesati linkul de mai jos pentru mai multe detalii si pentru a va inscrie.

https://attendee.gotowebinar.com/register/6642651500839115009

Descrierea webinarului:

Erasmus+ oferă oportunităţi pentru elevii din învăţământul vocaţional (şcoli profesionale, licee şi şcoli postliceale) şi pentru ucenici de a se forma profesional şi/sau de a dobândi experienţă la locul de muncă, experienţă care să le permită de asemenea dezvoltarea de noi abilităţi şi competenţe de comunicare într-o limbă străină. 

Totodată, Erasmus+ oferă profesioniştilor din domeniul educaţiei profesionale posibilitatea de a învăţa noi metode de predare şi formare în străinătate, precum şi posibilitatea de a dezvolta reţele internaţionale cu alte instituţii de învăţământ şi de formare profesională. 

Vezi mai multe și la http://www.erasmusplus.ro/formare-profesionala-vet-mobilitati. 

Acest webinar își propune să prezinte informații noi și să clarifice acele aspecte importante de știut pentru organizațiile care vor să candideze la termenul de 2 februarie 2017 în cadrul Proiectelor de mobilitate pentru formare profesională (VET).


Evenimentul este susținut de reprezentanții departamentului de mobilități (domeniul formare profesională) din cadrul ANPCDEFP.

Platforma tehnică permite participarea a maxim 100 de persoane per sesiune iar înscrierea se va face în regim de primul venit, primul servit. În cazul în care acest număr va fi depășit, pentru cei care nu vor putea participa la acest webinar se va pune la la dispoziție un formular online pentru colectarea de întrebări care vor fi preluate și la care se va răspunde în timpul prezentării.

Pentru acest tip de eveniment nu se eliberează certificate de participare.

Webinar realizat prin parteneriat cu Asociatia TechSoup. TechSoup Romania facilitează accesul la software profesionist și traininguri pentru ONG-urile din Romania: http://www.techsoup.ro