MENIU

Simbolic, luna septembrie devine sinonimă pentru toată lumea cu școala, cu educația, cu începutul unui nou drum al împlinirii prin cunoaștere și prin cultură. Totodată, e un prilej de a-mi exprima încrederea în dăruirea și competența cadrelor didactice, în capacitatea lor de a modela caractere, de a crea o atmosferă bazată pe profesionalism, rigoare științifică, dar și pe comunicare afectivă și talent pedagogic.

Tuturor elevilor le doresc să urmeze acest drum provocator al formării, singurul care le poate asigura reușita în viață , să se bucure de frumusețea anilor de școală, să dea un sens vieții, să aibă încredere în forțele proprii și în forța educației.

De asemenea, îmi exprim speranța că și în acest an școlar părinții și autoritățile locale vor rămâne partenerii de nădejde ai educației pentru ca învățământul bihorean să adune reușite, împliniri și succese.

Vă asigur că Inspectoratul Școlar Județean Bihor va continua să fie partenerul autentic al școlilor pe care le coordonează, al părinților și al comunității.

Succes în anul școlar 2016-2017!

Inspector școlar general
prof. Alin-Florin Novac-Iuhas